25-02-06

Kleine Dender.

 

Ik ging vandaag in de Kleine Dender zwemmen zonder dat daar kleine Ninovieters in het water aan het spartelen waren !!!

 

Als je dan weet dat de Kleine Dender het nieuwe stedelijk zwembad van Ninove is, dat pas in 2005 geopend werd, is dit enigma uiteraard slechts nog maar ten dele opgelost. Het bad werd zo genoemd naar een vroeger zijarm van de Dender die door de jonge Ninovieters clandestien gebruikt werd als clandestien zwemdok, om op vrije namiddagen in hun bloten flikker, zonder medeweten van hun ouders, de edele zwem- en wellicht ook andere – kunsten onder de knie te krijgen.

 

Zelfs een prachtige fotoserie van een gespecialiseerde blogcollega, één of andere curieuzeneuzemosterdpot bijvoorbeeld, zou denk ik in deze weinig soelaas brengen. Ik kan jullie nochtans geruststellen dat het evenmin de dag van de derde leeftijd was en ik listig ongemerkt de toegangscontrole omzeild had, asociaal profiterend van de vergevorderde toestand van bijziendheid van de kassadames van dienst. Neen het bad zat eenvoudigweg barstensvol kinderen, en toch zaten er wellicht geen Ninovieterkes bij. Wellicht denken jullie nu dat het hoogtijd is om me bij hoogdringendheid te laten interneren in de voormalige  Rijksweldadigheidsinrichting te Wortel omwille van een absoluut bewezen toestand van onomkeerbare totale zinsverbijstering ? Spijts de prachtige symboliek van de inobservatieopneming van een wortel te Wortel (wetende dat Ninovieters, ook wel wortels genoemd worden), moet ik jullie teleurstellen…

 

Totaal onvrijwillig, dien ik deze log, kortstondig te onderbreken, om jullie binnenkort ‘onverwijld’ de oplossing van dit intriest raadsel te laten kennen.

 

 

22:31 Gepost door ofanders | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

tsssss zo flauw!

Gepost door: ac | 25-02-06

@ ac Don't worry, er zijn tevens een drietal bruisende whirlpools.

Gepost door: Ofanders | 26-02-06

*** Kben daar een goei week geleden voor de eerste keer geweest, zag er vanuit de cafetaria nie slecht uit. Volgende vrijdag zit ik daar alweer voor verjaardag van men spruit, dus ja, bad vol kinderen lol
Lieve groeten en een fijne zondag gewenst

Gepost door: liefje | 26-02-06

Alles(op de echt erge dingen na dan, en dan nog) zijn charme, 't is net hoe je kijkt Onderschat u C. nu niet een beetje? Denkend aan series over verlaten fabrieken, bajessen en spelende kinderhandjes, en-hoofdjes ?

Gepost door: maria | 27-02-06

Groenteman. boontje,
wortels,

wat eten we morgen?

Gepost door: maria | 27-02-06

haha haha, maria heeft gelijk!
groooot gelijk zelfs!
alles heeft zijn charme!!!
(met of zonder kleine ninovieters!) :-)))

ik hoop dat wij voor de oplossing van dit enigma geen wortel hoeven te schieten ..
als tijdverdrijf eet ik nog een verse ..
appel ..

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 27-02-06

De commentaren zijn gesloten.