01-04-05

Zonder woorden.

Veel liever zou ik zonder woorden met jou willen praten. Ellenlange gesprekken die zelfs niet door oorverdovende stiltes onderbroken worden. Want weet je, praten met alleen maar woorden, verbergt misschien wel op haast sublieme wijze het onvermogen tot communicatie, maar kan zelfs maar niet het kleinste microndeeltje van de desolate leegte vullen. Woorden hoe fraai geschreven ook, hoe luid geschreeuwd ook, kunnen nooit of nooit de muur van stilte breken. Alleen woorden houden me gezelschap, maar meestal kan ik zelfs niet met mezelf praten, laat staan 'zonder woorden'.
 
Veel liever zou ik zonder woorden met jou willen praten. Met wat door hormonen en de lente gestuwde inspiratie, zou men kunnen vermoeden dat ik op zuivere lichaamstaal doel, het meest verheven spel tussen beide- of dezelfde - genders. Maar neen, dat is "ein Irrtum".
 
Veel liever zou ik zonder woorden met jou willen praten. Maar ik besef maar al te goed dat het niet voldoende is dat we beiden zouden kunnen spreken opdat de muur van stilte ook maar enige barsten zou vertonen. We zouden een taal moeten hebben die we beiden begrijpen, jij en ik, stel je voor !!! Dan zouden we kunnen spreken 'zonder woorden' !!!!
 

22:49 Gepost door ofanders | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

beelden als we eens in beelden zouden kunnen 'praten'...
de dia's en filmpjes vanuit de ene schedel in de andere plaatsen, of direct kunnen lezen bij de ander, als het doek opgetrokken is.

Gepost door: maria | 04-04-05

oh zoals je op de achterkant van een boek zou zien staan. 'magnifiek taalgebruik'

Gepost door: couleur | 24-04-05

De commentaren zijn gesloten.